29 maart 2011

Laatste nieuws

Arnhem, 29 maart 2011

Het toernooi zal dit jaar vroeg zijn, en de brief met de laatste nieuwtjes hoort er ook weer bij.

Voor wat er de afgelopen maanden is gebeurd reden te over om toch het laatste nieuws naar jullie te mailen, maar dit keer via Hans Cleyne en Ed v.d. Engel, omdat de vorige keer bij de “aankondiging Vlieland” van alles mis ging met het mailen naar 30 adressen. Blijkbaar omdat ik een computer heb uit het jaar 18-zoveel.

Waren er vooralsnog 28 mensen die mee wilden gaan, gezond en wel, op dit moment is het duidelijk dat het er vooralsnog 26 mensen zijn. Ondanks dat het afgeschuurde schaafsel van het been van Pieter Griffioen, op het asfalt achtergebleven na een val van de motor, weer is aangevuld: hij gaat niet mee. Jammer Pieter.

Daarnaast de nodige andere handicaps (Bob zijn schouder) die het aantal spelenden (vroeggĂ» 4 teams) onder druk zetten en hopelijk (bij het ter perse gaan van dit bericht was daarover nog geen helderheid) zal Mario (en daarmee Marianne) reden zien om de ontspanning van Vlieland aan te grijpen, als een welkom deja vu.

Er zijn 1 heren- en twee mix-teams (maximaal 3 heren) ingeschreven en dat is gehonoreerd. We hebben geen brede bezetting, maar elkaar helpen en het komt dik voor elkaar.

Voor diegene die nooit is meegeweest wat algemene zaken en voor allen de veranderingen even op een rij.

Torenzicht is onze accommodatie, schitterende gelegen aan de rechter kant van de Dorpsstraat, lopend naar het westen. Slaapzak is niet nodig, we liggen onder een fris dekbed met overtrek inclusief kussensloop. Ook handdoeken voor na het douchen aanwezig! Fietsen zijn ook in de prijs opgenomen, ophalen bij Jan van Vlieland, recht tegenover de boot.

Het diner op vrijdag (nasi/pasta) en zaterdag (BBQ vis/vlees/vegetarisch) heb ik geregeld en wordt bezorgd rond 18.30 uur bij Torenzicht en is bij mooi weer op ons terras te nuttigen. Vlielandse volleybalvereniging had zoveel klachten over de donkere ruimte van “De Stoep” gekregen dat zij het diner op zaterdag ook niet meer willen regelen. Na het toernooi kunnen we in het zwembad een duik nemen in het zwembad.

De teams worden als volgt ingedeeld, rekening houdend met het woensdagavond midweek-team, die haar oefeningen graag wil voortzetten.

Heren EAVV 1: Ed v.d. Engel, Jos Wolters, Peter Zandbergen, Hans Cleyne, Gert Mulder en Han Hoekstra.

MIX EAVV1: Gerrit Matser, Koert Sondorp, Mark van Boggelen, Monique van Leeuwen, Yvonne Molenaar en Petra Brakenhoff

Mix EAVV 2: Miranda van Galen, Anne Marie Snelder, Carla Balkenende, Marianne Lantinga?, Rick Huis in ’t veld, Rob van Putten, Willem Hillen (en Harrie Hafkamp?).

Elk team dient wederom te zorgen voor een scheidsrechter.

Dit jaar vertrekken de boten op vrijdag, vanuit Harlingen, om 09.00-14.15 en 19.00 uur.

Het inkopen kan hopelijk weer opgepakt worden door de inkoopcommissie, die zonder Peter Koelewijn, grotendeels zal bestaan uit topinkopers, met het lijstje afgestemd op 26 personen.

De beschikbare som geld voor inkopen zal tot het laatst een verrassing blijven, aangezien ik zo mogelijk altijd zorg dat diegene die afzegt (een groot deel van) het geld terug krijgt.

Tot ziens op boot of Vlieland! Goede reis en behouden aankomst. Vergeet je handschoenen niet voor de duinpan.

Peter Zandbergen

Geen opmerkingen: