29 maart 2007

Sprakeloos vanwege zoveel verandering

...sprakeloos vanwege zoveel verandering en toch weer enige ergernis.
Het is weer enige mensen gelukt om tot vandaag, na hen een tweetal malen aangeklampt te hebben, mij nog niet te laten weten of ze meegaan naar het Doniahuis en de andere programma-onderdelen. Toevallig hoorde ik gisteren via via dat ze een ander onderdak hebben gevonden en dus waarschijnlijk niet meedoen met wat dan ook. kMisschien.
Is het nou zo moeilijk om na mijn 17 jaar van brieven schrijven over Vlieland, opgevat als een zaak van scherts en ernst, mijn telefoonnummer en naam te onthouden?
Ik lijk wel gek dat ik me hier nog echt serieus mee bezig houdt, of anders gezegd dat ik extra keren de Vlielandse Volleybalvereniging en de fietsverhuur en het Doniahuis moet bellen om de niet voorziene meldingen te melden (geldt natuurlijk niet voor diegenen die mij dat tijdig kenbaar hebben gemaakt.
Er zijn dit jaar weer drie hulpverleners (Willem Hillen, Jos Wolters en Mario Herbert) die zullen zorgen voor een Deventer-bijtjes mix. Wij zijn hen voor EAVV kwijt naar het schijnt. Ons dames-team is in elk geval gedecimeerd wegens te geringe mogelijkheden hen op te stellen.
We eten op vrijdag evenals vorig jaar in hotel Seeduyn aan het Noordzeestrand.
Een keuzemenu zal ons ten deel vallen, met voor elk wat wils.
De fietsen zijn wederom besproken bij Zeelen Rijwielverhuur (Dorpsstraat 2, vlak bij de boot) tegen de ondenkbaar lage prijs van €2,50 per fiets per dag (met versnelling) en is reeds door jullie betaald. Zeg maar dat je van EAVV bent en je krijgt een fiets in handen geschoven.
Er zijn drie teams ingeschreven, waarvan 1 herenteam onder de naam Hete Bliksem en twee mix teams, spaarzaam bezet vanwege onduidelijk bezetting tot nu toe.
De volgende teamindeling is op dit moment bedacht:

MIX EAVV 1.
Marianne Lantinga, Anne-Marie Snelder, Elbeth Lageveen (misschien), Bob van Dijck, Rob van Putten

MIX EAVV 2.
Dorothé Deeken, Els v.d. Brink, Peter Hulshof, Peter Zandbergen.
Het originele Hete Bliksem shirt


Heren Hete Bliksem:
Ed van de Engel, Peter Koelewijn, Pieter Griffioen, Hans Cleijne, Gert Mulder en Han Hoekstra.

Pasta-eters zullen aan het eind van het toernooi een voedselbon krijgen uitgereikt voor het voedsel; rijsteters eveneens.

Elk team dient zelf weer te zorgen voor een scheidsrechter en tevens voor een welzittend badensemble voor het zwemmen na het toernooi.
De boten gaan dit jaar ook weer om 09.00, 14.15 en 19.00 uur.
Het inkopen doen wordt hopelijk weer opgepakt door een vernieuwde inkoopcommissie onder leiding van Peter Koelewijn. Al die lekkere hapjes die vele kruidenierswagens zullen vullen zijn weer in en om onze grote koelkast te vinden vanaf het latere middaguur op de vrijdag.

Gegroet door Peter Zandbergen aan het eind van weer een epistel.
telefoon 026-445 30 38

Geen opmerkingen: