20 januari 2009

Uitnodigingsbrief 2009

Arnhem, 18 januari 2009

Binnenkort zal weer de uitnodiging van onze "Vrienden van Vlieland" binnenrollen, alleen: nog even wachten. De 17e, 18e, en 19e april is het weer zo ver. Volleyballen op Vlieland. Groepsaccommodatie Torenzicht zal, net als vorig jaar, ons onderkomen worden, waarbij de 25 slaapplaatsen in dit wonderschone oord borg zullen staan voor werkelijke retraite en vele kansen tot inspirerende dagdromen.

We kunnen in het komende Vlieland weekend een enkel moment wijden aan het bestuderen van de gevolgen van de kans die we misschien hebben laten liggen, door niet in het nieuw opgetrokken "Doniahuis" ons 3 sterren arrangement te boeken. Een afscheidsritueel met ons allen zou een werkelijk goede afronding zijn van het rouwproces dat wellicht nog bij een enkeling wordt doorleefd. Vervolgens zouden we, denk ik, nooit meer om moeten kijken in wrok, over het niet meer vervulde verlangen naar het stillen van een onbestemde behoefte. Help elkaar daar ook, waar mogelijk, een beetje mee.

De hunkering van velen naar een wijziging van de eetformule is vorig jaar ruimschoots onder de aandacht van de meesten van jullie gebracht (behoudens bij de nieuwkomers de we hebben kunnen werven voor onze club).

Wellicht dat wij die diepe verlangens naar verandering kunnen omzetten, zoals door Hans Cleijne op zijn weblog al is aangekondigd. Vrijdag een goed georganiseerde BBQ op de binnenplaats van Torenzicht, de accommodatie waar we wederom overnachten (zie www.torenzicht.nl voor nadere informatie). Zorg dat je snel boekt, want vol is vol.

Op de zaterdag zullen wij, gezien het geschikte lage bedrag, de rijst- of pastamaaltijd in de Stoep weer laten komen.

Er zullen, ook al heb ik de uitnodigingsbrief van Vlieland nog niet, hopelijk toch weer 4 teams worden ingeschreven, waaronder weer een herenteam onder de naam van onze vrienden "Hete Bliksem".

De overige teams betreffen het dames-, het mix- en het herenteam onder de naam E.A.V.V. Mogelijk dat er twee mixteams en geen damesteam worden afgevaardigd.

Wat is op dit moment dan nog het meest vermeldenswaardig.

De kosten van de vaste geregelde onderdelen bedragen dit jaar (onder een licht voorbehoud voor de prijs van de BBQ en wat extra inkopen daarvoor van wijn etc.):
1. Zaalhuur, broodjes, warme maaltijd in grand café de oude Stoep en zwembad

€ 17,50
2. Overnachting in het wonderschone Torenzicht, gebaseerd op 25 personen (!!!)
€ 72,50
3. Inkopen t.b.v. ontbijt/BBQ etc.
€ 27,50
4. Huur van fietsen gedurende drie dagen (!)
€   8,50
Totaal  
€126,00

Ik verzoek jullie, omdat Torenzicht al grotendeels is betaald, voor 6 februari genoemd bedrag over te maken op gironummer 143613 t.n.v. Peter Zandbergen en/of, Statenlaan 31, 6828WB, Arnhem onder vermelding van een van de overbekende kreten "rijst" of "pasta".

Bedankt en tot het volgende schriftelijke contact waarin nadere berichten de compleetheid van informatie zullen verhogen.

Peter Zandbergen

Geen opmerkingen: