01 mei 2006

Vlieland 2006

Van voorgaande jaren kenden we nog de weg en vlak voor vertrek van de boot arriveerden we op het parkeerterrein. Heel sportief liepen we naar de haven en stonden even stil bij de aanblik van een nieuwe boot. We misten wel onze “salon” maar in de familiesalon voelden we ons meteen thuis met stroopwafels en brood met gebakken eitjes. Meteen starten dan ook de verzuster- en verbroederactiviteiten. De sfeer op de boot gaf ons al een gevoel dat dit weer een weekend zou worden dat alle voorgaande zou overtreffen. Qua gezelligheid klopte het wel maar het weer liet ons toch echt in de steek, we zagen geen steek…alleen maar mist. Wat betekent dit, wat staat ons te wachten.

You’re being watched, de buren van Rob deden net alsof ze hun tent op gingen zetten en de buurvrouw van Annemarie zei dat ze kwam om paard te rijden. Maar om 4.00 uur ‘s nachts werd zij nog steeds gesignaleerd in de disco en overal kwamen we “ze” tegen. Bij het shoppen, de kroeg en bij het eten in Hotel Zeeduin.
Trouwens goed geregeld, Peter, lekker eten, prima wijn en een leuke rekening!!!!! Hans, jij volgend jaar?

Dit jaar hebben we de disco-activiteiten uitgebreid met een grotere groep op de vrijdag in de kelder van het hotel en ook de Deventer Bijtjes hadden dit plekje ontdekt; er ontgaat ze werkelijk niets, of was ook dit de bedoeling?? En wat deden al dit huisartsen op de discovloer tot midden in de nacht? Han kreeg van zijn huisarts het advies om meteen naar bed te gaan.

De disco bleek een soort warming-up voor de wedstrijden van zaterdag en ach het is wel weer vroeg dag dan toch. De heren speelden lekker en waren aan elkaar gewaagd voor een 4de en 5de plek, de mix speelde de sterren van de hemel en bleek een geslaagde kruisbestuiving! Goed voor de 1ste prijs.


Een t-shirt met 4 van die gezellige voetjes erop en natuurlijk de wisselbeker en een knallende fles. Dit herinnert dan nog wel aan de Paasbergers die een tegenstander finaal tegen de grond sloegen, echt KO. Gelukkig liep dat goed af!! De dames hadden minder geslaagde partijen door dat de tegenstand minimaal was, behalve dan tegen de ongeslaagde VVH die dan ook de 1ste prijs kregen.

Op zaterdagavond werd er een potje Kolonisten van Catan gespeeld door de echte spelletjesfanaten: Mario werd dwars gezeten door Rob, Ed beheerde de bank en als grote winnaar kwam Herman uit de strijd. Een echte aanrader dit spel, maar toen kwamen we bijna te laat in de disco en konden meteen uit ons dak op de dansvloer.

Gerrit hou jij mijn tassie effe vast enne we komen zo wat drinken.
En dan wordt het later en komen de romantische toenaderingen tussen Apeldoornse Saskia en Paasbergse Pieter, die ook wel krolsekater werd genoemd door Gerrit die alles van dichtbij meemaakte. Het paste alles in het onderzoekje van Han naar hoe jij je geliefde hebt ontmoet.

En dan worden we op zondagochtend na een paar uur slaap gewekt met koffie en thee op bed; eitje erbij, geweldige service!! En dan zie je wat je nog nooit hebt gezien, een soort kabouter in een opapyama, oh het is Harry!! Dan schrik je pas echt wakker…
De zondag is lui voor de meeste, de eerste duinpan is de onze en sommigen gaan toch echt nog klootschieten. De echte spelletjesfanaten dus.

Voor iedereen is het weer afkicken op de boot naar huis, maar dit keer knalde Mario de champagnekurk tegen het plafond, gat erin en de sfeer erin!!

Marianne

Geen opmerkingen: